Mikor kezdj el takarékoskodni gyermekednek

Mikor kezdjek el félretenni gyermekemnek?

Ha már feltetted magadnak ezt a kérdést, akkor bravó, jó úton jársz. Egyike vagy azon keveseknek, akik felismerték, hogy mennyire fontos gyermekeink számára félretenni.

Te már tudod, hogy bizony semmi sincs úgy, mint volt 10-20 éve, amikor államilag támogatott képzést kaptunk a főiskolán/egyetemen. Egyre nagyobb jelentősége van a megfelelő képzés megszerzésének, lehetőleg jó egyetemen. Ez nem olcsó és egyre kevésbé lesz az.

Lehet, hogy azzal is szembesültél már, hogy gyermeked „kirepülése” sem egy sétagalopp. Tudtad, hogy egy nem túl drága - legyen a példa kedvéért 15M Ft - lakás megvásárlásához 6M Ft önrészre van szükség? És biztos részt vettél mostanában esküvőn. Tudod, hogy 1-2 M Ft alatt már egy kisebbet sem lehet összehozni?

Gondolnád, hogy mindezekre a legtöbb szülő hitelt vesz fel? Eladósítja magát akkor, amikor el kéne kezdenie a nyugdíjára félretenni. Kamatot fizet a banknak, ahelyett, hogy a megtakarítása neki termelne hozamot. Miért teszik ezt? Van aki azért, mert a MA mindig fontosabb volt a HOLNAP-nál. Van aki halogatta, van aki azt gondolta, hogy úgysem tud annyit félretenni, ezért inkább el sem kezdte.

De a valódi kérdés az, hogy Te MOST mit teszel?

És ezzel milyen példát adsz gyermekeidnek? Olyat, hogy „eddig is volt valahogy, ezután is lesz”? Éljünk a mának, a többi majdcsak megoldódik? Vagy megmutatod, hogy az anyagi függetlenség ott kezdődik, hogy nem éled fel a fizetésed egészét. Milyen példát fog követni a következő generáció? Vegyünk mindent hitelre, ha nem tudjuk fizetni, akkor majd megyünk tüntetni a bankok ellen? Vagy olyat, hogy a megtakarításaink hozamából anyagi biztonságot teremtünk saját magunknak.

Ezek az igazi kérdések. Az már szinte mellékes, hogy mindezt a célt milyen eszközökkel, konkrét megtakarítási módokkal éred el, de engedd meg, hogy megmutassam, mit kínálunk mi.

  • Megtakarítás, ami biztonságot ad arra az esetre is, ha nem tudnád végig fizetni

  • Partnerünk bónuszokkal egészíti ki megtakarításodat

  • Tisztes hozamot érhetsz el vele, hála a rugalmasan kialakítható és változtatható potfóliónak.

  • Bármire felhasználható

  • Menet közben is hozzáférhetsz a pénzedhez, hátha szükség van rá egy nagyobb kiadáshoz

    Például. hangszerre, ha a zenében tehetséges a gyermeked.

Van még két bónusz érvünk is!

  • Megtakarításod mellé adunk egy meglepetés ajándékot. Tetszeni fog, ígérem 🙂

  • Másokon is segítesz vele, hiszen az első havi megtakarításodnak megfelelő összeget bevételünkből átutaljuk az általad megjelölt alapítványnak.

Nincs más hátra, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Beszéljük meg online webkamera segítségével vagy személyesen, ekkor vendégünk vagy egy kávéra/teára.

Szóljon hozzá!